Морква Імер F1 /1гр./

45.00 грн

Морква Імер F1 – дуже перспективний середньостиглий гібрид типу Нантес в. Може культивуватися у різних агрокліматичних регіонах країни

Рубрика:

Описание

Морква Імер F1 – дуже перспективний середньостиглий гібрид типу Нантес в. Може культивуватися у різних агрокліматичних регіонах країни. Період вегетації – від 110 до 120 днів. Гібрид невибагливий до типу ґрунту та умов вирощування. Має імунітет до грибкових захворювань. Бадилля міцне, пишне, темно-зеленого кольору, надійно кріпиться до коренеплоду, що дозволяє проводити механізований збір урожаю.

Насіння моркви Імер F1 рекомендується висаджувати в легкі, повітропроникні та пухкі ґрунти. Норма посіву – від 0,8 до 1,2 млн.насіння/га.

Корнеплоди циліндричні, із закругленим носиком, насичено-оранжевого кольору. Виростають до 18-20 см завдовжки. Шкірка тонка, серцевина однорідна, хрумка, смачна і солодка, соковита. Зібраний урожай тривалий час зберігає смакові та товарні характеристики, ідеально підходить для миття, фасування, реалізації та зберігання. Використовується в кулінарії як у свіжому вигляді, так і після термообробки.